Благодійники доставили чергову партію масок у дитячу обласну лікарню

12.11.2020 20:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Рівненський Новинар

Голова громадської організації "Рівне Разом" Віктор Шакирзян подарував медичному закладу медичні маски. Кількість хворих на коронавірус у Рівному щодня зростає. Наразі у лікарні обладнали 30 ліжок для хворих на ковід.

«Співпраця нашої лікарні з Віктором Шакирзяном триває вже давно і досить плідно. Ми вже неодноразово отримували засоби особистого захисту, що нас дуже виручило, коли починалась епідемія і сьогодні отримали маски, що теж дуже нам потрібно. Окрім того, Віктор Шакирзян закуповував у нашу лікарню нове обладнання, яке конче було потрібно для відділення нашої лікарні, а також різноманітну побутову техніку. Тобто конкретна людина, конкретних справ, конкретного слова», - зазначив головний лікар Рівненської обласної лікарні Віталій Бойко.

Сьогодні Віктор Шакирзян передав медичному закладу п'ять тисяч медичних масок.

«Ми завжди з медиками на зв’язку, як тільки вони щось потребують намагаємось реагувати і, по мірі можливості, допомагати. У цьому році почали активніше постачати медичне обладнання та допомагати лікарні, адже зараз, як ніколи їм потрібна допомога. Зараз вони борються з коронавірусом, вони рятують наші з вами життя і щодня перебувають у небезпеці», - каже керівник «Рівне Разом» Віктор Шакирзян.

Лікарі повідомляють, що наразі у медичному закладі перебуває троє киснезалежних дітей.

До слова, нещодавно Віктор Шакирзян подарував Рівненській міській лікарні кисневі балони. Ситуація у лікарні з балонами була критична, адже щодня зростає кількість хворих, яким потрібен кисень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews