Двох мешканців Рівного, які скоїли понад десяток крадіжок, посадили під домашній арешт

Чоловіків спіймали на гарячому під час пограбування складу підприємства. Зловмисники також причетні ще до низки різних майнових злочинів.

На рахунку жителів обласного центру понад десяток крадіжок. Тепер за скоєне вони можуть сісти за ґрати на строк від трьох до шести років.

Нагадаємо, 11 листопада, працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції оперативно затримали зловмисників, які вночі обікрали склад приватного підприємства, що належить 51-річному жителю обласного центру. 
Двох рівнян 29-ти та 34-х років затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у вчиненні крадіжки з проникненням у приміщення. 

Слідчі підготували клопотання до суду про обрання їм запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Втім, сьогодні, 13 листопада, суд задовольнив його частково та обрав обом цілодобовий домашній арешт строком на 60 діб. 

У ході досудового розслідування поліцейські також встановили причетність підозрюваних до вчинення іще 15 майнових злочинів. Здебільшого зловмисники «спеціалізувалися» на крадіжках із гаражів, мотивуючи тим, що серед великої кількості речей, власники не одразу звернуть увагу на те, що зникло. У ході санкціонованих обшуків поліцейські вилучили крадене майно, яке впізнали потерпілі.

Слідчі дії тривають. 

 

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області