«Свобода» підтримала кандидата на посаду міського голови Рівного - Віктора Шакирзяна

14.11.2020 12:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Рівненський Новинар

Політична партія «Свобода» закликає підтримати Віктора Шакирзяна у другому турі виборів міського голови Рівного. Про це офіційно на сторінці Рівненської обласної організації ВО «Свобода» у соціальній мережі «Фейсбук» повідомили представники партії.

«Перед новообраними депутатами-свободівцями стоїть непросте завдання – втілити нашу програму в життя та врешті витягнути Рівне із дев’яностих років. Вважаємо, що повинні виконати наші першочергові завдання: розпочати очищення Рівного від корупції, а Усті та Басівкутського озера – від забруднення іншими нечистотами. Ми отримали запевнення від місцевої політичної сили «Рівне Разом» та її лідера Віктора Шакирзяна і вважаємо, що ефективно спільно втілимо наше бачення розвитку міста», - йдеться у повідомленні.

Віктор Шакирзян подякував за підтримку представникам політичної партії «Свобода» та запевнив, що проблеми, які існують в місті буде вирішувати оперативно.

Наразі політичні партії ВО «Свобода та «Рівне Разом» працюють над створенням меморандуму про співпрацю, в якому узгодять конкретну дорожню карту змін Рівного на краще.

Також у повідомленні йдеться, що готуючись до місцевих виборів, спільно із мешканцями Рівного, свободівці напрацювали власне бачення швидких змін міста на краще та представили його у формі передвиборчої програми міської організації та кандидата на посаду міського голови Олега Осуховського.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews