Новий скандал з Олександром Третяком: авто за півтора мільйони та особистий охоронець-швейцар

15.11.2020 21:04   Джерело: RvNews
Опубліковано : Рівненський Новинар

Черговий скандал розгорнувся навколо кандидата на посаду міського голови Рівного, який посів друге місце у першому турів виборів. Так, у соціальній мережі “Фейсбук” рівнянин оприлюднив цікаві фото, на яких чітко видно Олександра Третяка.

Ігор Сухий у своєму пості ставить два запитання: звідки у кандидата, який презентує себе як людину, що не має великих доходів, власний мікроавтобус та хто, той добрий самарянин з тактичним наплічником, що супроводжує пана Третяка? До них прикріплює фото, на яких видно автомобіль марки Фольксваген Мультівен 2018 року випуску. Ціна якого, навіть будучи у вживаному стані - півтора мільйони гривень.

Раніше журналісти “Четвертої влади” запитали про доходи кандидата - відповідь на це запитання він відмовився давати, подаємо уривок з матеріалу:

“Ми запитали у Олександра Третяка також про його дохід. Адже на два авто, відпочинок з родиною за кордоном чи не щороку, останню модель iPhone у дружини, – напевно, потрібно добре заробляти. Він не відповів, яку має зарплату. Сказав, що якщо стане міським головою, то покаже доходи в декларації”, - зазначають журналісти “Четвертої влади”.

Рівняни під дописом оцінили авто: “таке як з президентських кортежів”. А чоловіка, який супроводжує Третяка всюди на фото, користувачі називають приватним охоронцем.

null

 

null

До того ж, рівнян схвилювали не так дорогий автомобіль та приватний охоронець, як те, що пану Третяку тепер відчиняють двері до приміщення та авто “як президенту”. Мовляв, такого вони не бачили ні у Коваля, ні у Хомка.

null

 

null

 

null

Нагадаємо, вже 22 листопада рівняни будуть обирати нового міського голову.

null
null
null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews