Віктор Шакирзян закликав опонентів перестати обливати брудом інших

19.11.2020 20:08   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Віктор Шакирзян провів зустріч із заступником міністра МОЗ України Ігорем Іващенком. Під час зустрічі лідер “Рівне Разом” Віктор Шакирзян підняв важливі питання - збільшення кількості ліжкомісць, встановлення додаткових кисневих точок та кисневої станції у Центральній міській лікарні Рівного. 

“Сьогодні ми бачимо, що є досить високий рівень заповненості центральної міської  лікарні Рівного. Ми повинні думати наперед. У нинішніх умовах необхідно, щоб влада планувала свої кроки, необхідно приймати важливі рішення заздалегідь, щоб медичні працівники могли надавати допомогу рівнянам, які її потребуватимуть”, - прокоментував Віктор Шакирзян сьогоднішню поїздку до Міністерства. 

null

Віктор Шакирзян додає: “За нашими підрахунками, додаткове обладнання, яке сьогодні необхідне центральній міській лікарні Рівного, потребуватиме значних коштів, тож ми звернулися до Міністерства з проханням надати додаткове фінансування на забезпечення цих потреб”.

Також з метою додаткових консультацій Віктор Шакирзян провів зустріч з головою профільного комітету Верховної Ради Михайлом Радуцьким.

До слова, киснева станція необхідна для централізованої подачі кисню пацієнтам з порушеннями дихальної функції. Перевагою такого апарату є безперервність у  роботі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews