Рівняни відзначають якість нової дороги

21.11.2020 19:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Відучора в Рівному з’явилась вулиця під назвою Каштанова. Тепер нова дорожня артерія з'єднує вулиці Чорновола та Студентську. Проїзд новеньким автомобільним шляхом вже випробували сотні рівнян. Кажуть дорога і справді комфортна, адже асфальтне покриття - якісне і з розміткою, з дорожніми знаками і освітленням, з широкими тротуарами та велодоріжками.

“Знаєте, я раніше був тут, коли ще не було нічого, тут була пустка і нормальна машина просто не могла проїхати. Їздили всі через Чорновола. А сьогодні маємо дуже гарну зроблену дорога. Ну і найголовніше - зручну. Справді, європейська дорога. Це краща в місті на сьогодні дорога.  Більше б таких доріг і у Рівному, та й в Україні загалом”, - розповідає водій Вадим Петренко.

Більше за автомобілістів новій дорозі радіють велосипедисти. За їхніми словами,  раніше пересуватися на двоколісному транспорті було нелегко - доводилося об’їжджати проїжджою частиною на Чорновола, а це небезпечно. Натомість тепер вони можуть пересуватись на спеціально відведених доріжках.

“Ми дуже раді, що цю дорогу побудували, тому що нам тут було дуже тяжко часом виїхати і ми мусили об’їжджати через Чорновола, це дуже небезпечно і там ще обливають автомобілі. Тепер маємо безпечну дорогу”, - зазначає Андрій Луганський.

Не приховують своїх емоцій і рівняни, які живуть неподалік, розповідають, що були свідками як дорога будувалася.

“Ми, звичайно, раді. Нам дуже подобається нова дорога, ми бачили, як рухалося будівництво, спостерігали. Найголовніше, що все робилося з дотриманням і термінів і технологій, оскільки так має бути, як на мене”, - вважає Сергій Клименко.

“Мені навіть, як пішоходу приємно бачити, що у Рівному нарешті почало щось змінюватись. Тротуари широкі, дуже зручно з дітками нам ходити, прогулятися”, - зазначає рівнянка Ірина Кулик.

Нагадаємо, що 20 листопада у Рівному відкрили нову дорогу, будівництво якої стартувало ще у квітні цьогоріч.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews