У Рівному невідомий скоїв напад на працівницю кредитної організації

Грошовими коштами злодій заволодіти не встиг, проте поранив дівчині шию. Наразі поліція розпочала досудове розслідуваня та шукає нападника.

До поліції вчора, 23 листопада, о 17:36 надійшло повідомлення, що невідомий з ножем напав на працівницю кредитної організації, що по вулиці Соборній та намагався заволодіти грошовими коштами. 

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Рівненського відділу та обласного управління, а також керівництво поліції Рівного.

Встановлено, що грошовими коштами, які знаходилися у сейфі, зловмисник заволодіти не встиг, адже на заваді став перехожий, який перебував неподалік місця скоєного злочину.

Працівниця компанії, 20-річна рівнянка, отримала непроникаюче поверхневе поранення шиї та після надання меддопомоги була відпущена з лікарні.

Слідчі Рівненського відділу за фактом розбійного нападу, вчиненого із проникненням у приміщення, розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. Оперативні підрозділи проводять розшукові заходи з метою встановлення особи зловмисника та місце його перебування.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області