На Рівненщині депутати розподілили субвенції, за допомогою яких розрахуються з місцевими ТВК

25.11.2020 12:12   Джерело: Рівненська обласна рада
Опубліковано : Вікторія Синиця

З державного бюджету в область додатково надійшли 3 млн. 561 тис.грн. на проведення голосування. Розподіливши ці кошти, депутати вирішили питання погашення заборгованості перед працівниками місцевих ТВК.

Вчора відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків, в якій взяли участь депутати ще сьомого скликання. Причина зустрітися перед тим, як запрацює вже нова каденція,  - досить вагома. Рівненщина отримала низку субвенцій, які необхідно розподілити якнайшвидше.

Одне з питань порядку денного, яке особливо очікували працівники місцевих територіальних виборчих комісій – це розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів.

За словами в.о. директора департаменту фінансів Рівненської облдержадміністрації Ліліани Слігоцької, з державного бюджету в область додатково надійшли 3 млн. 561 тис.грн. на проведення голосування, в тому числі другого туру міського голови Рівного.

Як пояснила І заступниця голови постійної комісії Діана Гордійчук, розподіливши ці кошти, депутати вирішили питання погашення заборгованості перед працівниками місцевих ТВК.

За матеріалами Рівненської обласної ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівненська обласна рада