У Радивилові збудували новітній скейт-майданчик

27.11.2020 20:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

популярне


Радивилівський парк знову поповнився сучасною спортивною локацією. Підлітки розподіли, що давно мріяли про такий особливий парк, де можна скейтбордингом.

У парку відпочинку Радивилівської громади відкрили спортивний проект року – новий скейт-парк. Тепер любителі екстремальних видів спорту зможуть займатися улюбленим хобі.

Соціальний проект реалізований Радивилівською міською радою завдяки успішній її участі та перемозі у щорічному обласному конкурсі проектів розвитку ОТГ.

За підсумками конкурсної участі, з обласного бюджету виділено 92 293 гривні, решта суми – а це 295 739 гривень – було спрямовано з місцевого бюджету.

Голова громади Микола Карапетян побажав усім присутнім завжди тримати в пріоритеті здоровий спосіб життя:

«Радивилівський парк знову поповнився сучасною спортивною локацією. Першим завершеним об’єктом в цьому році став мультифункціональний майданчик для ігрових видів спорту із штучним покриттям. Такі проекти сприятимуть залученню молоді до спорту. Адже підлітки матимуть можливість зайняти себе у вільний час з користю для здоров’я, відволіктися від сенсорних екранів. Тому робимо максимум для того, щоб школярі, молодь зростали спортивними. Крім цього, збудований скейт-парк додасть місту сучасності та якісно вплине на зацікавленість його жителів новими видами спорту».

Першими і найголовнішими учасниками однієї із найважливіших подій цієї осені стали вихованці Радивилівської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, їх тренери та викладачі.

Підлітки поділилися, що давно мріяли про такий особливий парк. Адже скейтбординг - дуже цікавий вид спорту, хоча й ризикований, і набирає дедалі більшої популярності серед їх ровесників. Новий майданчик в парку обладнано всіма необхідними фігурами та спорудженнями, до того ж, не тільки для скейтбордингу, але і стрітборду, катання на велосипедах ВМХ.

За словами директора департаменту економічного розвитку і торгівлі Рівненської ОДА Костянтина Мокляка, загалом у 2020 році 25 проектів громад області отримали 2,9 млн грн. Гроші спрямували на співфінансування їхніх ініціатив. Загалом у рамках конкурсу втілено у життя 133 проекти.

null
null
null

За матеріалами прес-служби РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews