У Зарічному водій не впорався з керуванням та врізався у паркан: постраждав пасажир

Водій був напідпитку на момент ДТП. Мешканець села Іванчиці не раз порушував правила дорожнього руху.

Близько шостої ранку сьогодні, другого грудня, до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Центральній сталася дорожньо-транспортна пригода.

Поліцейські Зарічненського відділення поліції на місці події встановили, що 22-річний водій «BMW» на іноземній реєстрації, житель села Іванчиці, не впоравшись із керуванням, допустив наїзд на залізобетонну опору та паркан приватного господарства.

Унаслідок ДТП його та 28-річного односельця доставили до лікарні. Обоє за зовнішніми ознаками перебували у стані алкогольного сп’яніння.  

Водій після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовився. У пасажира попередньо діагностували політравму та перелом ноги.

Слідчі за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. У водія також відібрали зразки крові для визначення стану сп’яніння. Автомобіль поміщений на територію Зарічненського відділення поліції.

Крім того, як з’ясувалося, 22-річний житель села Іванчиці вже неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху.

null
null

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області