На Рівненщині відремонтували ще одну дорогу (ВІДЕО)

08.12.2020 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Рівненщині відремонтували 12 кілометрів дороги. Йдеться про ділянку між Рокитним та Яринівкою. Вона розташована на автошляху Городище–Рівне–Старокостянтинів. 

Відремонтувати ділянку між Рокитним та Яринівкою вдалось з другої спроби. Адже у 2017-му, вигравши тендер, підрядна організація взяла аванс і зникла. Суд зобов’язав недобросовісного підрядника повернути гроші. За цим фактом триває 2 кримінальні провадження.

Проте, на ремонт відрізку провели новий тендер та обрали підрядника, який виконав роботи. До слова, це одна з дев’яти ділянок дороги, які відновлюють у 2020 році на Рівненщині в рамках програми Велике Будівництво. Загальна протяжність ремонтованих відрізків –  50 кілометрів. Наразі основні роботи сконцентровані на ділянці між містами Костопіль та Сарни. Так, вже до кінця будівельного сезону планують забезпечити безпечний, якісний та комфортний проїзд від Рівного до Сарн. Речник Служби автомобільних доріг каже, на цьому зупинятися не збираются.

«Така тенденція продовжуватиметься  і в наступному році. За нашим абмітним планом до кінця 2021 року повністю відреставрувати, відновити покриття по всій протяжності цієї автомобільної дороги від кордону з Білоруссю і до кордону з Хмельниччиною, тобто в межах Рівненської області».

Дмитро Леонтіюк розповідає, з цього року гарантійні терміни на асфальтне покриття вирішили розшири. Якщо на нових дорогах впродовж 5 років будуть утворюватися вибоїни, ямковість, просадки, то ці недоліки усуватиме підрядник власним коштом.

Дмитро Леонтіюк

Речник Служби автомобільних доріг в Рівненській області

Відео: https://itvmg.com/ 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews