Острожани «повірили у себе» та стали переможцями конкурсу

08.12.2020 22:09   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Місто Острог перемогло у конкурсі молодіжних робіт. Проєкт полягає у перетворенні закинутих місць та перетворення їх у вільний простір, де діти та молодь можуть проводити дозвілля.

З першого по друге грудня у Києві відбулась церемонія нагородження кращих практик молодіжної роботи 2020.

Вперше оскар молодіжної роботи отримала Рівненська область. Цьогоріч на конкурс подали близько 150 заявок зі всієї України. За результатами експертної комісії визначили 10 фіналістів конкурсу та 1 номінацію «Кращі практики в малих громадах».

Місто Острог стало першим фіналістом та переможцем конкурсу Кращих практик молодіжної роботи 2020 з проєктом «Повір у себе бо «Надія» є». 

Це історія про перетворення закинутого підвалу у простір для дітей та молоді. Як за допомогою співпраці органів державної, місцевої влади, громади та бізнесу можна відкрити вільний простір для молоді. Він наповнений спортивними тренажерами, кімнатою для коворкінгу, кімнатою для гри в настільний теніс, настільні ігри та просто для проведення вільного часу дітей та молоді всієї громади.

Нагороду отримала начальниця відділу проєктної та інвестиційної діяльності виконкому Острозької міської ради, авторка та координаторка проєкту, ініціаторка заснування Молодіжної ради в Острозі та співзасановниця ГО «Центр суспільних перетворень» - Ольга СТЕЦЮК.

Нагадаємо, щороку Міністерство молоді та спорту України спільно з Програмою розвитку ООН в Україні проводить конкурс Кращих практик молодіжної роботи. Мета - відзначення та популяризація молодіжної роботи.  Кількість поданих заявок від однієї організації є необмеженою.

null
 
За матеріалами прес-служби РОДА

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews