Рівненщина літературна: триває прийом робіт на здобуття літературної премії імені Анатолія Криловця

09.12.2020 18:14   Джерело: LITCENTR
Опубліковано : Вікторія Синиця
Премія присуджується з метою популяризації та підтримки талановитих українських письменників за вагомі поетичні твори високого ліричного змісту та звучання. Заявки приймаються до 31 грудня цього року. Вік претендентів необмежений. 
 
Триває прийом робіт на здобуття Всеукраїнської літературної премії імені Анатолія Криловця, яка проводиться другий рік поспіль спільно НСПУ та Рівненською обласною організацією НСПУ. 
 
Заявки приймаються до 31 грудня 2020 року у електронному вигляді на е-mail: krilovec.premiya@gmail.com (або) у паперовому виді за адресою: 33013, м. Рівне, вул. С. Петлюри, 35 (Рівненська обласна організація НСПУ) із відміткою «Премія імені А. Криловця».
 
Премія присуджується з метою популяризації та підтримки талановитих українських письменників за вагомі поетичні твори високого ліричного змісту та звучання в номінаціях: «Любовна лірика» та «Філософська лірика».
 
Премія присуджується щороку 20 лютого до дня народження поета. Переможці нагороджуються грошовою премією та дипломом. Щороку присуджується премія лауреатів першого, другого та третього ступенів у кожній з номінацій.
 
Вимоги до творів та перелік документів, що подаються на здобуття Премії:

На здобуття Премії висуваються нові оригінальні поетичні твори авторів або колективу авторів, опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді упродовж останніх трьох років.
 
На здобуття Премії не висуваються твори, які вже були відзначені іншими преміями або державними нагородами.
 
Пропозиції щодо претендентів на здобуття Премії подаються до Організаційного комітету з присудження Всеукраїнської літературної премії імені Анатолія Криловця творчими спілками, асоціаціями, літературними об’єднаннями, національно-просвітницькими товариствами, редакціями періодичних видань, а також окремими літераторами.
 
На здобуття Премії подається клопотання щодо присудження Премії у довільній формі, до якого додаються: коротка характеристика твору, довідка про автора (авторів) твору - біографічні відомості: 
  • прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, контактний номер телефону, адреса електронної пошти чи іншого засобу зв’язку; 
  • письмова згода претендента (претендентів) на висунення його твору на здобуття Премії; 
  • примірник твору або твір в електронному вигляді; 
  • до зазначеного переліку можуть бути додані інші документи, що підтверджують професійні якості претендента.
Вік претендентів необмежений. 
 
У разі виникнення питань можна звертатися за номером телефону 0733268379  (Валентина Люліч) або на електронну пошту конкурсу. 
 
За матеріалами https://litcentr.in.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LITCENTR