Новообраний голова Рівненської обласної ради запропонував підвищення скандально відомому вчителю (ВІДЕО)

11.12.2020 07:32   Джерело: ITV media group
Опубліковано : Наталія Рівненська
Підвищення чи догана? Скандал на Рівненщині отримав неочікувані наслідки.
 
Вчителю, який змушував учнів присідати з муляжем снаряда, запропонували підвищення
Новообраний голова Рівненської обласної ради Сергій Кондрачук запропонував колишньому вчителю Квасилівського профліцею, який змушував учнів присідати з муляжем снаряда, приєднатися до розробки програми національно-патріотичного виховання.
 
За словами депутата, після розголосу у ЗМІ про педагога-афганця, який застосовує власні методи покарання за запізнення на урок, він ініціював зустріч з ним, аби «поділилися думками стосовно того, що будь-які права повинні нерозривно йти з обов’язками». 
«До розробки програми проситиму долучитися педагога із майже тридцятилітнім стажем, ще донедавна вчителя предмету Захист Вітчизни Нагорняка Олександра», — написав Кондрачук у Facebook.

Самі ж учні до таких методів ставляться без негативу, кажуть, вчитель правильно робить. 

Нагадаємо, учні Квасилівського професійного ліцею присідали із муляжем снаряду під час уроків. Робили це через запізнення, невиконане домашнє завдання чи неналежний зовнішній вигляд. Такі присідання самі ж учні зняли на відео та виклали у соціальні мережі.

За матеріалами ITV media group


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ITV media group