У школі на Рівненщині отруїлися понад два десятки дітей

12.12.2020 13:19   Джерело: ОГО
Опубліковано : Рівненський Новинар
На Рівненщині у школі отруїлися 22 дитини.
 
За інформацією ДУ «Рівненський ОЛЦ МОЗ України», до Рівненського обласного лабораторного центру 28 листопада цього року надійшли повідомлення про випадки гострої кишкової інфекції (ГКІ) у 22 дітей. Про це повідомили у Центрі громадського здоров’я України. Відомо, що діти перебували на амбулаторному лікуванні.

Фахівцями лабораторного центру відібрано зразки харчових продуктів, проби води, змиви з об’єктів довкілля для лабораторних досліджень. Обстежено та організовано медичний нагляд за контактними. Проведено генеральне прибирання та заключну дезінфекцію в осередку, а також заняття з персоналом закладу, де навчаються захворілі щодо дотримання санітарного та протиепідемічного режиму.

Протиепідемічні, профілактичні заходи та епідеміологічне розслідування тривають. “Рівненським новинам” стало відомо, що даний інцидент стався одній зі шкіл Дубровицького району.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ОГО