Рівнянин виграв чемпіонський пояс професійної ліги ММА

16.12.2020 14:22   Джерело: charivne.info
Опубліковано : Рівненський Новинар

У Рівному в суботу, 12 грудня відбувся професійний турнір зі змішаних єдинобрств ММА RFP81/WEST FIGHT 30. Змагання проходили в рамках професійної ліги Real Fight Promotion.

Всього в рамках бійцівського вечора відбулося 13 поєдинків. 7 зних були фіналами Чемпіонату Рівненщини зі змішаних єдиноборств ММА серед юніорів. Також ще 10 бійців у 5 поєдинках провели свої чергові рейтингові професійні зустрічі, аби покращити свої прорекорди. Окрасою вечора став чемпіонський бій рівнянина Ахмада Дакаєва за пояс у ваговій категорії до 77 кг у лізі Real Fight Promotion.

Не провести турнір ми не могли. У Рівному звикли вже, що два рази на рік проходять професійні турніри зі змішаних єдиноборств. Цього разу все було дуже незвично. Змагання провели без глядачів і згідно всіх карантинних обмежень. Тож, обстановка бул фактично сімейною. Важливо було в хлопців зберегти та підтримати бійцівський дух. Тому змагання навіть за закритими дверима проводити потрібно. Прикро, що глядачі трохи втратили можливість повболівати за рівнян. Сподіваюсь, що вже в наступному році ми повернемось до звчиного формату проведення змагань із глядачами, - прокоментував головний організатор турніру Богдан Романович.

Тож у чемпіонському поєдинку боєць рівненського СК "Скіф" Ахмад Дакаєв на другій хвилині першого раунду достроково здолав свого суперника із Харкова і став володарем чемпіонського поясу  Real Fight Promotion у вазі до 77 кг.

Варто відмітити, що серед професіоналів у рейтинговому поєдинку Олександр Безкоровайний із дубеського СК "Гладіатор".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: charivne.info