Рівненська «Регіна» здобула перемогу

21.12.2020 13:14   Джерело: 7dniv.rv.ua/
Опубліковано : Новини Рівненщини

У черговому, сьомому турі волейбольної Суперліги рівненська «Регіна-МЕГУ» на власному майданчику зустрічалася з «Полтавчанкою» та чернігівським «Університетом».

Ці команди є аутсайдерами чемпіонату і передматчеві прогнози були одностайними – дві перемоги рівня нок. Так і, зрештою, і трапилося, однак у першій грі довелося похвилюватися. Це стосується насамперед матчу з «Полтавчанкою». Хоча підсумок 3:0 і радує, проте перші дві партії рівнянки виграли натужно – двічі по 25:23.
Тільки третя партія пройшла повною переваги волейболісток «Регіни-МЕГУ» – 25:16.

А ось наступного дня все було значно спокійніше. Для рівненських волейболісток не склало великих проблем довести свою перевагу менш як за годин – 3:0 (25:15, 25:12, 25:6).

«Регіна-МЕГУ»зараз на третьому місці – 24 очки, яке і збереже і до кінця року. А матчі 8-го туру, які заплановані також в Рівному, пройдуть вже наприкінці січня наступного року.

Джерело: https://7dniv.rv.ua/ 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 7dniv.rv.ua/