Дубенчанин проведе у в'язниці 9 років за вбивство вітчима

23.12.2020 18:12   Джерело: Рівненська обласна прокуратура
Опубліковано : Вікторія Синиця

Трагедія сталася на початку червня 2019 року. Молодик наніс своєму вітчиму два удари кулаком в область грудей. Мотивом убивства була особиста неприязнь до вітчима.

Погодившись із позицією публічного обвинувачення, яке підтримали  прокурори Дубенської місцевої прокуратури, вироком Здолбунівського районного суду до 9 років позбавлення волі засуджено 30-річного жителя м. Дубно за умисне вбивство (ч.1 ст.115 КК України).

У ході досудового розслідування встановлено та під час судового розгляду прокурором доведено, що на початку червня минулого року у селі Турковичі, Дубенського району, молодий чоловік, на ґрунті особистої неприязні, умисно наніс своєму вітчиму кулаком два удари в область грудей.

Завдані тілесні ушкодження виявилися несумісними із життям і потерпілий помер на місці. Обвинувачений закопав тіло померлого у лісопосадці одного з сіл Дубенського району, частину речових доказів викинув у річку, а частину спалив у печі.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав частково, пояснивши, що не хотів вбивати вітчима, а вдарив тому, що чоловік вчиняв домашнє насильство, бив і знущався з його матері.

Згідно з вироком суду найближчі 9 років засуджений проведе в ізоляції від суспільства. 

На даний час вирок суду законної сили ще не набрав.

За матеріалами Рівненської обласної прокуратури


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівненська обласна прокуратура