Поліція Рівненщини оновила свою структуру: утворені чотири територіальні підрозділи

06.01.2021 17:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

В рамках децентралізації поліція Рівненщини оновила свою структуру.

Відповідно до Постанови Верховної Ради України «Про утворення та ліквідацію районів», наказів Національної поліції України про затвердження змін до структури територіальних органів поліції та про організаційно-штатні зміни в ГУНП в Рівненській області відтепер утворені чотири територіальні підрозділи поліції.

  • Так, до складу Рівненського районного управління поліції входитимуть сім відділень: відділення поліції № 1 у м. Рівне; відділення поліції № 2 у м. Костопіль; відділення поліції № 3 у м. Острог; відділення поліції № 4 у м. Березне; відділення поліції № 5 у смт Гоща; відділення поліції № 6 у м. Здолбунів; відділення поліції № 7 у м. Корець.
  • Вараський районний відділ поліції має у своєму складі відділення поліції № 1 у селищі Володимирець і відділення поліції № 2 у селищі Зарічне.
  • До Дубенського районного відділу поліції входять відділення поліції № 1 у селищі Млинів, у складі якого — сектор поліцейської діяльності № 1 (смт Демидівка), та відділення поліції № 2 у м. Радивилів.
  • Сарненський районний відділ поліції включатиме відділення поліції № 1 у місті Дубровиця та відділення поліції № 2 у селищі Рокитне.

Тимчасове виконання обов’язків за посадою начальника доручене:

  • у Рівненському районному управлінні поліції підполковнику поліції Штебі Роману Юрійовичу;
  • у Вараському районному відділенні поліції — підполковнику поліції Яковчуку Русланові Васильовичу;
  • у Дубенському районному відділенні поліції — полковнику поліції Семеренку Юрію Васильовичу;
  • у Сарненському районному відділенні поліції — капітанові поліції Гольонку Григорію Васильовичу.

За матеріалами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews