Відомо, хто може очолити обласний центр реабілітації дітей у Рівному

20.01.2021 19:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Конкурсна комісія визначила переможця конкурсу на посаду генерального директора Рівненського обласного спеціалізованого центру реабілітації дітей з органічними ураженнями центральної нервової системи з порушенням психіки та паліативної допомоги дітям.

Ним став Володимир Боярчук, якого підтримали більшість членів конкурсної комісії, а саме шість із дев’яти. Це представники обласної ради та громадськості.

null
На фото: Володимир Боярчук

Далі кандидатуру Володимира Боярчука винесуть на затвердження сесії обласної ради.

Серед керівників комунальних закладів та підприємств обласної ради Володимир Боярчук людина не нова. З вересня 2019 до вересня 2020 року він очолював Здолбунівський будинок-інтернат для людей похилого віку та інвалідів. І, як відзначили члени конкурсної комісії, за цей нетривалий час встиг зарекомендувати себе як ефективний менеджер.

Члени конкурсної комісії висловили сподівання, що на посаді генерального директора Володимир Боярчук зможе вивести роботу обласного центру реабілітації дітей на якісно новий рівень. Тим паче, що це заклад для дітей, які потребують особливої уваги.

На посаду генерального директора претендували троє. Окрім Володимира Боярчука, - Василь Ковалюк, який очолював центр з грудня 2017 по листопад 2020 року, та Олег Кравець. Однак, жоден не набрав підтримки більшості членів конкурсної комісії.

Довідково.  КП «Рівненський обласний спеціалізований центр реабілітації дітей з органічними ураженнями центральної нервової системи з порушенням психіки та паліативної допомоги дітям» Рівненської обласної ради надає послуги дітям-сиротам, дітям, які позбавлені батьківського піклування, дітям з сімей, які перебувають у скрутних життєвих обставинах, дітям, які мають інвалідність – віком від народження і до 18 років включно. У центрі працює відділення паліативної допомоги, де щороку надають послуги 70-80 діткам. Загалом же, за рік медичну реабілітацію тут проходять до 1700 дітей. Ліжковий фонд складає 125 ліжок: 55 ліжок медико-соціального відділення, де діти перебувають цілодобово, 44 ліжка денного стаціонару відділення медичної реабілітації, 20 ліжок відділення медичної реабілітації з цілодобовим перебуванням, 6 ліжок у відділенні паліативної допомоги.

За матеріалами пресслужби Рівненської обласної ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews