Рівненським пивоманам на замітку: шотландська пивоварня випустила набір «для підтримки життєздатності»

21.01.2021 17:12   Джерело: rivnepost.rv.ua/
Опубліковано : Новини Рівненщини

Шотландська пивоварня випустила набір для виживання під час карантину. До складу Lockdown Survival Kit входить 24 сорти пива «для підтримки життєздатності» в умовах ізоляції.

Пише https://rivnepost.rv.ua/ з посиланням на КорреспонденТ.

У набір для виживання під назвою Lockdown Survival Kit входить 24 сорти пива, в тому числі сім ексклюзивних і чотири випущених у 2021 році, від 3,8% до 8,2%.

Банки з пивом упаковано в коробку, яка нагадує адвент-календар. Виробник рекомендує відкривати по одній секції в день, щоб насолодитися сюрпризом.

Повний набір для виживання можна замовити поштою. На сайті BrewDog його ціна становить 49,95 фунта стерлінгів (приблизно 1 900 гривень) без урахування вартості пересилання.

«Можливо, ми не зможемо створити для вас вакцину і навіть не знаємо, коли закінчиться ізоляція, але ми можемо зробити одне: дати вам достатньо пива, щоб прожити наступні 24 дні», - йдеться в описі до товару.

Джерело: https://rivnepost.rv.ua/ 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: rivnepost.rv.ua/