У центрі Рівного зносять незаконну прибудову (ВІДЕО)

22.01.2021 14:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У центрі Рівного почали зносити незаконну прибудову на вулиці Соборна, 16. Там облаштовувати навіс, схожий на літню терасу. У міській раді заявили, що будівництво незаконне, тому попросили власника демонтувати споруду.

Демонтувати розпочате будівництво власника зобов'язали ще 12 січня. Втім, той розпорядження міського голови Рівного Олександра Третяка проігнорував. Натомість вже 21 січня працівники управління житлово-комунального господарства були готові приступити до демонтажу.

Якщо ж роботи припиняться, зазначили в управлінні ЖКГ, їх працівники доведуть справу до кінця. Чекати довелося недовго. Приїхавши на місце будівництва о 15 годині, журналісти Рівне 1 застали за роботою працівників міськшеу, які за огороджувальною стрічкою з допомогою підйомних кранів та під наглядом правоохоронців демонтовували споруду.

Сам же власник будівництва спілкуватися з журналістами не захотів і сховався за зачиненими дверима закладу. Додамо, що дозвільних документів на проведення будівельних робіт, власнику закладу ніхто не надавав.

Детальніше - у сюжеті Рівне 1 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews