У Рівненській області у всіх 64 територіальних громадах вчасно утворено місцевий фінансовий орган

28.01.2021 11:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
У Рівненській області у всіх 64 територіальних громадах вчасно утворено місцевий фінансовий орган, зокрема, у 11 міських, 13 селищних та 40 сільських громадах.
 
А це значить, що всі функції зі складання, виконання місцевих бюджетів, контролю за витрачанням коштів розпорядниками бюджетних коштів, а також інші функції, пов’язані з управлінням коштами місцевого бюджету згідно з Бюджетним кодексом України забезпечені вчасно.
 
Нагадаємо, команда ULEAD Рівненський регіональний офіс Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe, розпочинаючи з вересня 2020 року, надала низку консультацій представникам громад щодо алгоритму створення місцевого фінансового органу.
 
Адже створення місцевих фінансових органів є обов’язковим при переході адміністративної одиниці на прямі бюджетні відносини з Державним бюджетом України, враховуючи останні зміни в БКУ.
 
Джерело: Рівненський регіональний офіс Програми ULEAD з Європою 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews