Злочинці з Дубна пограбували літнього чоловіка

На дідуся було скоєно напад біля дому потерпілого. В цей час автівкою їхали двоє чоловіків, які наздогнали грабіжників та утримували їх до приїзду поліції.

В ізоляторі тимчасового тримання перебувають двоє раніше судимих  дубенчан, які вчора 31 січня, близько 17:35 в районному центрі на вулиці Забрами пограбували місцевого 83-річного чоловіка.

null

Поліцейські встановили, що пенсіонер у банкоматі супермаркету зняв  грошові кошти, а потім — закупивши продукти харчування, повертався додому.

Вже майже діставшись до свого місця проживання, двоє невідомих чоловіків ззаду штовхнули пенсіонера, від чого той упав. Зловмисники відібрали у потерпілого 1300 гривень і паспорт із кишені куртки та почали втікати.

На щастя, в цей час автівкою їхали двоє чоловіків, один з яких виявився працівником управління карного розшуку Волинської області. Вони кинулися наздоганяти нападників, які дорогою викинули документ із грішми. Кошти пенсіонерові повернули, а грабіжників утримували до приїзду слідчо-оперативної групи.

null

Зловмисниками виявилися 46-ти та 53-річні жителі Дубна. Обоє раніше притягувалися до кримінальної відповідальності: старший за вчинення умисного вбивства, а молодший — за крадіжки.

Обох затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення нападникам про підозру у вчиненні грабежу за попередньою змовою групою осіб за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України.

За скоєне їм загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області