Через заметіль на Рівненщині жінку з дитиною рятувати довелося поліцейським

08.02.2021 21:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

На Рівненщині не вщухає негода. Так, сьогодні о 01:15 на спецлінію «102» надійшло повідомлення, що жінці із маленькою дитиною потрібна допомога. 

У селище Гоща 19-річна мати з дитиною доїхала маршруткою з Києва.  З надією дістатися додому у село Хрінів, що у колишньому Острозькому районі, орієнтовно за 15 кілометрів від Гощі, жінка почала обдзвонювати тамтешніх такстистів. Однак звечора хурделило, тож ніхто із них у таку погоду їхати не захотів.

У розпачі жінка з малечею на руках зайшла у приміщення аптеки. Додзвонитися до когось не вийшло і у фармацевта, тож жінка попросила викликати поліцію. Екіпаж групи реагування патрульної поліції відділення №5 (смт Гоща) Рівненського районного управління поліції приїхав за кілька хвилин. У розмові з жінкою з’ясувалось, що допомоги медиків їм із дитиною не потрібно. А коли поліцейські дізналися, що їм нічим доїхати додому, не гаючи часу доставили подорожуючих до їх місця проживання на службовому авто. 

Жінка щиро подякувала поліцейським за порятунок та допомогу у скрутному становищі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews