Костопільчанин під виглядом кафе облаштував підпільний гральний заклад

09.02.2021 15:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Рівненщині поліцейські викрили підпільний гральний заклад.

Ігровий зал функціонував під виглядом кафе на вулиці 8-Березня у місті Костопіль. Як встановили правоохоронці, приміщення належить 50-річному місцевому жителю. 

Незаконну діяльність закладу викрили вчора, сьомого лютого, близько 22 години працівники Рівненського управління внутрішньої безпеки спільно з поліцейськими відділення №2 (м. Костопіль).

Втім, потрапити всередину, аби долучитися до ігрового процесу, могли не всі.  Щоб зайти, потрібно було натиснути кнопку домофону та повідомити, що прийшов грати. 

null
Фото ГУНП

Коли до закладу навідалися правоохоронці, у приміщенні перебували четверо відвідувачів та працювали дві адміністраторки. Невдовзі прибув і власник, який запевняв поліцейських, що у нього — комп’ютерний зал.  

Із місця події слідчі вилучили 16 моніторів та стільки ж системних блоків, які належать 36-річному костопільчанину. 

У рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України (незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) вирішується питання про накладення арешту на вилучену техніку. 

null
 

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews