У Рівненській області вводяться тимчасові обмеження руху в напрямку Києва

09.02.2021 10:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У зв‘язку з несприятливими погодними умовами на території Рівненщини вводяться тимчасові обмеження руху в напрямку Києва.

Вони діятимуть для великогабаритних вантажних засобів, які прямують в напрямку міста Київ на ділянці автодороги М-06 Київ-Чоп (км 258+513 432+877).

Як повідомляють у службі автомобільних доріг області, причиною таких вимушених заходів є аномальні опади у вигляді снігу, який миттєво утворює на дорогах ожеледь. Тому для безпеки водіїв та пасажирів вводяться тимчасові обмеження руху.

Обмеження введено сьогодні о 12:00, про скасування буде повідомлено додатково.

Перечекати негоду можна на спеціальних майданчиках вздовж державних доріг. Вони нанесені на Google мапу: http://bit.ly/2WsAaZe

Варто зазначити, що усі підрядні організації отримали вказівку вивести на дороги всю наявну техніку для обробки доріг протиожеледними засобами.

Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у небезпеку через негоду — телефонуйте за номером “102” або повідомте про це аварійні служби.

За матеріаліами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews