На Рівненщині в уродженця Російської Федерації вилучили протитанкову ракету (ФОТО)

09.02.2021 18:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Рівненщині в уродженця Російської Федерації вилучили понад тисячу патронів, вибухівку та протитанкову ракету. 

За оперативною інформацією працівників Служби безпеки України в Рівненській області стало відомо, що у селі Михайлівка колишнього Острозького району у закинутому будинку зберігаються боєприпаси та вибухівка.

На місці події слідчо-оперативна група виявила 1080 патронів калібру 5,45 мм, 38 — 5,6 мм, револьвер, два шматки вибухової речовини (ракетне паливо), сім імітаційних запалів, дев’ять електро-детонаторів, дві пластикові ємкості, в яких знаходились пластична речовина схожа на вибухову, одну реактивну протитанкову ракету, шестилітрову полімерну пляшку із гранульованою вибуховою речовиною типу окисник і відновник на основі аміачної селітри та алюмінієвого порошку.

Попередньо встановлено, що усі вибухонебезпечні предмети отримав від невстановленої поки слідством особи 41-річний уродженець Російської Федерації, який наразі перебуває у слідчому ізоляторі за вчинення крадіжки із проникненням у приміщення та чекає вироку апеляційного суду. Предмети чоловік зберігав у дерев’яній скрині на горищі з метою подальшого збуту.

За вказаним фактом триває досудове розслідування за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами).

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

null
 

 

null
 

 

null
 




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews