На Рівненщині очікується подальше ускладнення погодних умов

11.02.2021 08:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
У звʼязку з виходом південного циклону в Україні очікується ускладнення погодних умов.
 
Впродовж 11-13 лютого на території Рівненської області, у зв’язку з переміщенням з південного заходу Європи чергового активного циклону, очікується подальше ускладнення погодних умов. 11 лютого очікується значний сніг та мокрий сніг, налипання мокрого снігу. 12-го та вночі 13 лютого помірний сніг. Починаючи з дня 13 лютого послаблення опадів.
 
Вдень 11 та 12-13 лютого вітер північного напрямку 7-12м/с, пориви 15-20м/с, хуртовини. На дорогах збережеться ожеледиця та місцями снігові замети. Значне зниження температури: вночі 10-17° морозу, вдень 7-12° морозу.
 
11 лютого у західних, північних, Вінницькій, Черкаській, Полтавській областях значний сніг, мокрий сніг налипання мокрого снігу, місцями ожеледь, у західній частині пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини (І рівень небезпечності), у Карпатському регіоні сильний дощ та мокрий сніг (ІІ рівень небезпечності, ).
 
12 лютого у північних, центральних, Одеській, Миколаївській областях значний сніг, хуртовини, снігові замети, в Одеській, Миколаївській областях утворення снігового покриву; у центральних, східних та південно-східних областях місцями налипання мокрого снігу, ожеледь; в Україні пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності).
На дорогах країни, крім південного сходу, ожеледиця (І рівень небезпечності).
 
Приріст снігу в західних, північних областях 10-20 см, у південних, центральних областях 10-15 см, у східних областях 5-7 см.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews