Правоохоронці разом із учнями виготовили майже півтори тисячі стрічок світловідбиваючих елементів (ФОТО)

11.02.2021 17:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Зініційована наприкінці січня керівництвом поліції області акція «Будь видимим на дорозі» продовжується задля забезпечення безпеки дорожнього руху триває. Днями до неї долучилися школярі та працівники ювенальної превенції Сарненського, Дубенського та Вараського районів.

Працівники ювенальної превенції відвідали Сарненський ліцей № 2, де разом із учнями виготовляли світловідбиваючі стрічки. Після цього їх роздавали дітям навчального закладу та перехожим на вулицях. 

А в місті Вараш правоохоронці разом із учнями школи № 3 виготовили майже 500 світловідбиваючих елементів. Стрічки роздавали жителям райцентру, та основну увагу приділяли все ж найменшим учасниках дорожнього руху.

Щоб убезпечити життя і здоров'я дітей у темну пору доби до акції у Радивилові долучився старший інспектор сектору ювенальної превенції Дубенського РВ. Він також відвідав навчальні заклади міста, роздавав виготовлені світлоповертаючі елементи та спілкувався з дітьми на тему безпеки дорожнього руху.  

У цілому поліцейські разом зі школярами виготовили майже півтори тисячі стрічок. Акція «будь видимим на дорозі» продовжується: невдовзі такі стрічки отримають й інші учні навчальних закладів області.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews