Більше трьох тонн фальсифікованого алкоголю виявили в автомобілі рівнянина

12.02.2021 13:34   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

 

У Рівному 11 лютого патрульні зупинили автомобіль Volkswagen LT. В ході його огляду в багажному відділенні виявлено понад 4800 пляшок різних алкогольних напоїв, запакованих в картонні коробки та поліетиленові спайки, а також понад 600 літрів алкоголю в бочках, пластикових пляшках та поліетиленових пакетах типу Bag-in-Box.

Вантаж мав ознаки підробки марок акцизного податку, а водій, 52-річний рівнянин, будь-яких супровідних документів, накладних, ліцензій, дозволів та сертифікатів якості не надав.

Виявлені алкогольні напої та автомобіль, яким їх транспортували, вилучено. Вирішується питання про накладення арешту на вказане вилучене майно.

Під процесуальним керівництвом Рівненської обласної прокуратури слідчими ГУ ДФС здійснюється досудове розслідування за фактом зберігання і транспортування з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв (ч. 1 ст. 204 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Пресслужба Рівненської обласної прокуратури

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews