«Повстанську ватру» презентують у Рівному

12.02.2021 16:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

14 лютого о 14:00 Рівненська обласна бібліотека для молоді (Київська, 18) запрошує на презентацію 2 випуску літературно-художнього альманаху «Повстанська ватра».

Другий номер продовжує провідну для альманаху тематичну лінію боротьби українського народу за свою свободу та незалежність, за становлення та зміцнення держави України. Публіцистичні, прозові, поетичні та мистецькі твори відомих у краї авторів окреслюють ретроспективні паралелі у зображенні суспільно-політичного поступу українців від героїчних протистоянь легендарної Української Повстанчої Армії до народних революцій нинішньої доби, самовідданої стійкості українських захисників у війні з російським агресором. Висока духовність, патріотизм, усвідомлення національної гідності та історичної відповідальності - почуття, якими альманах переконливо і повноголосо відгукується на інтереси і запити широкого кола читачів.

Міжнародний мистецький авторський проєкт Тараса Більчука «Шляхами наших перемог», реалізований у рамках Всеукраїнського місячника «Край повстанської слави», розпочав свою впевнену ходу на Рівненщині, в повстанському селі Коршів Здолбунівського району 4 листопада 2016 року.

Головний редактор – Ірина Мостепан, упорядник – Неоніла Диб'як.

Організатори події: Рівненська обласна бібліотека для молоді.

На захід запрошені молодь, фотографи, журналісти та всі поціновувачі літературного слова.

 

З повагою
відділ маркетингу та методичної роботи РОБМ
 
null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews