У Смизі започаткували Чемпіонат Рівненської області «Я - Патріот»

15.02.2021 12:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
2021 рік - це рік нових починань і великих проєктів, які є яскравим прикладом, як можуть об'єднатися сильні лідери і написати разом нову футбольну історію Рівненської області.
 
У Смизькій громаді відбулася подія, яка стане прецендентом для інших областей нашої країни. За ініціативи голови Рівненської обласної асоціації футболу Олексія Хахльова було запропоновано започаткувати Чемпіонат Рівненської області «Я - Патріот» серед дітей в чотирьох вікових категоріях Ю-9, Ю-11, Ю-13, Ю-15.
 
На запрошення долучитися до реалізації цього масштабного проєкту відгукнився місцевий соціально-відповідальний бізнес ПрАТ "Єврошпон-Смига". Підприємство є генеральним спонсором дитячо-юнацького футбольного клубу "Єврошпон-Смига", підтримка якого сприяє стрімкому розвитку дитячого футболу на території Смизької громади. Сторони уклали договір про надання спонсорської безповоротної допомоги ПрАТ "Єврошпон-Смига" для Рівненської обласної асоціації футболу для проведення Чемпіонату області в сумі чверть мільйона гривень.
 
Місія цього проєкту - це об'єднати через дитячо-юнацький футбол владу, бізнес та громади Рівненської області заради виховання здорового свідомого юного покоління в національ-патріотичному дусі, як фундаменту для розбудови успішної процвітаючої країни в майбутньому.
 
Напередодні був підписаний Меморандум між головою Рівненської обласної асоціації футболу Олексієм Хахльовим та головою Асоціації "ОТГ Рівненщини" Сергієм Пилипчуком про партнерство та співробітництво в сфері розвитку футболу.
 
Меморандум є відкритим до підписання. Голів кожної з 64 територіальних громад Рівненської області запрошують до підписання цього Меморандуму, адже обов'язок кожної громади популяризувати та сприяти здоровому способу життя серед підлітків. Долучення до цього Меморандому стане першим кроком до спільних корисних проєктів у різноманітних напрямах між громадами області надалі.
 
Чемпіонат "Я-Патріот" - це, в першу чергу, співпраця, довіра та відповідальність зі сторони кожного учасника цього унікального проєкту, як основних показників усвідомлення важливості робити добрі справи разом.
Разом зможемо більше!
 
Джерело: Дитячо-юнацький ФК "Єврошпон-Смига"

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews