На Рівненщині техніка на дорогах працювала в -27 морозу

19.02.2021 17:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
На Рівненщині продовжують розчищати дороги.
«Позаду, напевно, найморозніша ніч - підтверджено, температура повітря коливалась від -22 в районі Корця до -27 в районі Сарн. Може десь далі було і іще холодніше», - повідомив речник САД Дмитро Леонтіюк.
Але навіть в такий мороз роботи на дорогах області не зупинялись. На дорозі працювало 82 одиниці техніки і 94 робітника та інженера підрядних організацій.
«Патрульні зробили крутезні фото передранішнього туману на м-06, ну і красивезного морозного ранку.
На державних дорогах у нас все добре. На віддалених теритріалках - не так ідеально, як на основних артеріях, але, в глобальному розумінні - все добре. Перейшли в штатний режим: розчищаються автопавільйони та зупинки (вже 2 добу) вчора почались лататись найбільш кричущі та аварійні ями холодним асфальтобетоном (тимчасово, до весни). Паралельно розчищаємо водовідливи та дренажі - готуємось до танення великого снігу та приходу великої води...», - зазначив Дмитро Леонтіюк.
null
 

null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews