«Музичні війни» на телеканалі Тернопіль1: шоу, що дає шанс

19.02.2021 19:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Рівненський Новинар

На телеканалі Тернопіль1 стартує нове телешоу – перший випуск зустрічайте 28 лютого. Це музична передача, яка дасть можливість ближче познайомитися із молодими українськими гуртами.

Ініціатори проєкту поставили собі за мету таким чином популяризувати україномовну музику.

«Ідея насправді належить Назару Сарабуну. Він вболіває за розвиток української сучасної сцени та молодих талановитих гуртів. Ми вирішили співпрацювати, оскільки в час карантинних умов зібрати велику кількість глядачів на концертах неможливо. А от формат телеверсії дасть змогу багатьом людям познайомитися із талановитими учасниками», - розповіла шеф-редакторка відділу продакшину телеканалу Тернопіль1, режисер проєкту «Музичні війни» Алла Демко.

Телеканал Тернопіль1 завжди намагається шукати нові та оригінальні формати розважальних програм, аби кожен глядач міг обрати щось для себе. Музичне телешоу на цьому каналі – вперше. Режисер проєкту «Музичні війни» Алла Демко каже, починати щось нове – завжди хвилююче.

«Звичайно острах певний присутній, адже такий проект буде максимально наповнений драйвом, емоціями. І перед нами стоїть важливе завдання – не просто зняти подію, а передати атмосферу. Перед глядачами потрібно відкрити емоції гуртів, суддів, вболівальників, відобразити їхній внутрішній стан», - зазначає Алла Демко.

тернопіль, новини тернополя, новини тернопільщини, тернопільські новини,  музика,  проєкт,  Тернопіль1

За її словами, важливим завданням є - передати крізь об'єктив камери характер гурту, його концепцію, філософію. Адже від того, як технічно відпрацює команда, буде залежати прихильність глядачів та шанувальників.

Загалом, Алла Демко наголошує, що проєкт «Музичні війни» має неабияке значення для розвитку української культури.

«Вважаю, що ця програма створить хорошу платформу для нових талановитих гуртів і музикантів. Ми покажемо яскравість, самобутність та якість української авторської музики», - каже режисер проєкту.

Зазначимо, відбіркові тури гуртів відбуватимуться щотижня у ветеранській піцерії «Partizano», що на вул. Злуки, 57.

Отож, вже скоро телеглядачі зможуть поспостерігати за музичними баталіями, познайомитися із учасниками та обрати для себе фаворитів.  28 лютого на телеканалі Тернопіль1 – перший випуск «Музичних воєн». Не пропустіть – буде драйвово!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews