Рівнян запрошують на «Фотомандрівку від Звягеля до Сурамі»

23.02.2021 11:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
23 лютого о 16:30 год. у Рівненській обласній бібліотеці (2-й поверх, хол) відбудеться презентація проєкту та нового альбому У ФОКУСІ – ОРБІТА «2616 Lesya» «Фотомандрівка від Звягеля до Сурамі» приурочений до 150-річчя від дня народження Лесі Українки.
 
Леся Українка (Лариса Косач) – геній української літератури, що входить в умовну тріаду Шевченко-Франко-Українка. Її вірші вчать ще змалку, тож здавалось би, що ми знаємо про цю поетесу все. Адже про неї завжди багато говорять, багато пишуть, багато дискутують… Фотографія нас об’єднує! Сьогодні, як ніколи, нас гуртує і Леся.
 
У програмі заходу:
розповіді авторів Олександра Харвата (Alex Kharvat) та Галина Вокальчук про історію проєкту та книгу;
співана поезія на слова Лесі Українки (прем’єри пісень) від Людмила Скрипка, @Тетяна Бенедюк, Іванна Місюк (Міський Будинок Культури / Рівне); Наталія Павелко (Наталия Павелко),
Валентина Люліч (Клуб авторської пісні та співаної поезії "BACKinБАРД") та Олександр Смик.
 
У програмі також цікавинки з життя і творчості Лесі Українки.
Найбільш ерудовані учасники отримають приз.
 
Ведучі заходу – Галина Цьомик та В'ячеслав Білецький.
Інформаційні партнери – Медіа-Центр "Третя столиця", сайт Новини Рівненщини.
 
Організатори та співорганізатори презентації – студія "У фарватері істин", Рівненська обласна наукова бібліотека, клуб «Простір фото», ГО Український Центр фотомистецтва.
 
Приходьте, буде дуже цікаво.
Перебування в бібліотеці без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, ЗАБОРОНЕНО! 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews