Острожанин відкрито заволодів пляшкою коньяку

26.02.2021 13:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Підозрюваний уже потрапляв в поле зору правоохоронців та притягувався до адміністративної відповідальності за розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях.

До поліції 17 лютого близько 13:30 надійшло повідомлення від адміністрації місцевого супермаркету, що невідомий відкрито заволодів пляшкою коньяку вартістю 174 гривні. Зловмисником виявився 46-річний житель Острога.

Як з’ясувалося, це вже не перший подібний «візит» чоловіка до супермаркету. Двома днями раніше він таємно викрав із полиці аналогічний алкогольний напій, що зафіксували відеокамери. Тож, коли прийшов знову за коньяком, охоронці впізнали та викрили зловмисника на грабежі, повідомивши цього разу до поліції.

У рамках розпочатого досудового розслідування слідчі відділення №3 Рівненського районного управління поліції повідомили 46-річному жителю Острога про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України.  

І хоч чоловік компенсував завдані торговому закладу збитки, йому може загрожувати до чотирьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews