Над Рівненщиною кружляли НЛО?

27.02.2021 11:01   Джерело: ОГО
Опубліковано : Рівненський Новинар

У поліських селах, поблизу білоруського кордону, люди помітили якісь незрозумілі для них літаючі об’єкти. Відео почало ширитися Інтернетом. І викликало неабиякий інтерес. Чи може бути це НЛО?

Ось, які пояснення цьому надали в Рівненській ОДА:

«Дякую за пильність нашим громадянам. Сам ознайомився з відео, не можу сказати, що це НЛО. За інформацією правоохоронних органів, органів військового управління та прикордонників, у нас, на території Рівненської області не було навчань із застосуванням літальних апаратів та дронів, що стосується території України. Та хочу проінформувати, що це наслідок навчань, які були на території Білорусі, за даними відповідних силових структур, територія нашого кордону не пересікалася, порушень не було і станом на сьогодні, як я інформований, ці навчання уже завершені», - сказав на брифінгу заступник голови Рівненської ОДА Сергій ПОДОЛІН.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ОГО