Краще б сніг лежав: у Рівному частина дороги перетворилась на суцільні ями (Відео)

27.02.2021 17:05   Джерело: ITV
Автор : Рівненський Новинар

Водії Рівного шкодують, що зійшов сніг. Кажуть, принаймні на одній ділянці місцевих доріг він насправді допомагав рухові. Мова про невеликий відрізок, а саме про виїзд з вулиці Макарова на вулицю Дубенську.

Редакція ITV media group отримала відео від рівнянина Сергія, де зафільмована різниця поміж рухом вулицею Макарова, Дубенською та ділянкою, яка їх сполучає:

«Щодня у справах вимушений проїжджати цю ділянку – виїзд з Макарова на Дубенську та назад з Дубенської на Макарова. Це просто жах, яма на ямі – неможливо проїхати. Поки був сніг, то хоч трохи рівніше було, а зараз – жах. Ділянка невелика, але тут постійний рух транспорту, невже не можна їх відремонтувати?»

Мова йде про невеликий відрізок дороги, який не потрапив у поле зору комунальників, які ремонтували Дубенську та Макарова. До речі, саме тут планують спорудити турбокільце, що має зменшити аварійність.

Як повідомив в.о. начальника управління житлово-комунального господарства Рівного Володимир Лапюк, нині питання про реконструкцію Дубенської та створення там турбокільця вивчається. А от з ямами на цій ділянці обіцяє питання вирішити:

«Ми вже говорили з керівником ШЕУ, як тільки погода буде дозволяти – здійснимо поточний ремонт, а саме ліквідуємо ямковість. Зараз погода не зовсім дозволяє це зробити».

До слова, про необхідність ремонту вулиці Дубенської з організацією там турбокільця говорять у Рівному іще з 2018 року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ITV