У Рівному відбулася вечірка-дегустіція у грузинському стилі (ФОТО, ВІДЕО)

10.03.2021 16:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Третього березня у рівненському ресторані KINZA відбулася вечірка-дегустація в грузинському стилі «Чарівна країна – чарівним жінкам».

null
 
На засіданні Винного клубу «Галерея» романтичний настрій присутнім подарувала Заслужена артистка України, лауреат мистецької премії ім. Германа Жуковського від Національної музичної спілки, Народна артистка України Наталія-Марія Фарина. Титулована артистка подарувала присутнім кілька прекрасних композицій, зачарувавши всіх переливами свого голосу. Окрім того, Наталія-Марія Фарина відкрила засідання Винного клубу «Галерея» вітальною піснею.
 
Романтичний та мрійливий настрій був відчутний у кожній нотці композицій артистки, яка співала про жінок, про кохання. Адже цій темі й був присвячений захід, який мав назву «Чарівна країна – чарівним жінкам».
 
Загалом, гості вечірки-дегустації куштували вишукані напої: вина «Винного дому Гігінеішвілі», ігристі вина Marani, коньяк Sarajishvili. Також серед гостей розігрували подарунки – вино й коньяк від вищевказаних виробників, набори журналів «Напої. Технології та Інновації», сертифікати для догляду за обличчям від ексклюзивного партнера Винного клубу «Галерея» - Медцентру Яни Кравчук.
Долучайтеся до наступних зустрічей Винного клубу "Галерея"! Слідкуйте за новинами!
 
null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews