Кубок України та два турніри в Миколаєві та Львові: рівненські гімнастки перемагають

11.03.2021 12:42   Джерело: ЧаРівне
Опубліковано : Рівненський Новинар

За останні кілька днів спортсменки СК "Золота осінь" відвідали низку турнірів по Україні, де представляли Рівненщину. Далі про досягнення.

Так, у Львові на VII Дитячому турнірі з художньої гімнастики "Тріумф 2021" (500 учасниць) наші дівчата здобули 10 медалей. Зі срібною медаллю додому повернулася Вероніка Волинець та Маргарита Сімонова. Бронзу виграли Софія Юхим, Каріна Дмитрук, Саша Голова, Анна Сичова, Саша Коваленко, Христина Тлумак, Аріна Сорока, Ліза Бабич.

null

 

null

 

null

Паралельно на вихідних представниці СК "Золота осінь" за медалі боролись у Миколаєві на III Всеукраїнському турнірі з художньої гімнастики "Шлях до зірок" (360 учасниць). З-поміж 19 команд рівнянки також показали достойний результат. Золото виграла Глікерія Мельник. другі місця посіли Софія Боровська, Настя Берник та Валерія Овдійчук. Бронзові медалі до скарбнички поклали Марія Федчик та Ольга Королюк.

null

Чи не найважливішим турніром не тільки тижня6 а і змагального сезону став виїзд збірної Рівненщини на Кубок України у Дніпро. Там наша команда виступала за програмою КМС у групових вправах. Через ряд об'єктивних причин, наші дівчата посіли 13 сходинку в загальному заліку.

Останній тиждень був дуже напружений по змаганнях і виїздах у нашому клубі. За кілька днів перед кубком України в нас травмувалися наші спортсменки і ми оперативно провели заміни в команді. Дівчата молодці. Вони зібрались, і в одному виді виступили добре. У виконанні іншої програми далася в знаки заміна спортсменок. Тому в нас 13 місце в багатоборстві. Бажаю швидкого одуження травмованим дівчатам.  Ще раз хочу подякувати всій команді за виступ на Кубку України, прокоментувала керівниця СК "Золота осінь" Марина Болба.

Збірна Рівненщини на Кубку України:

Ващишина Олександра ("Золота осінь")
Попович Марина ("Золота осінь")
Фенюк Анастасія ("Золота осінь")
Городецька Даша ("Золота осінь")
Дубинець Аня ("Авангард")


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ЧаРівне