Виконавці з Рівненщини стали кращими у Всеукраїнському конкурсі (Відео)

14.03.2021 17:05   Джерело: ITV
Опубліковано : Рівненський Новинар

Карантинний режим – не привід відмовлятися від творчості. Це доводять представники Привільненського Будинку культури, які стали переможцями Всеукраїнського дистанційного багатожанрового конкурсу «Битва жанрів ІІ».

Народний аматорський вокальний ансамбль “Джерело” Будинку культури с.Привільне став лауреатом 1 ступеня у Всеукраїнському дистанційному багатожанровому конкурсі “Битва жанрів ІІ” в номінації “Вокальні ансамблі” з конкурсним відео “Вареничні посиденьки у Привільному”.

А художній керівник Будинку культури с.Привільне Тетяна Пенц здобула першість в номінації “Окремі виконавці” Всеукраїнського дистанційного багатожанрового конкурсу «Битва жанрів ІІ»:

“Це дистанційний конкурс, яких в умовах карантину з’явилося дуже багато. Оскільки протягом тривалого часу ми не маємо можливості виступати проводити масові заходи в нашому Будинку культури, а без виступів, колектив втрачає зацікавленість, то спочатку я вирішила податися на конкурс. Оголошення побачила у фейсбуці, відправила відеоролик нашого Народного аматорського ансамблю “Джерело”. А вже майже в останній день прийому заявок, зважилась відправити і своє особисте відео на пісню, яку записувала для участі в іншому конкурсі патріотичної пісні (в якому теж стала лауреатом 1 ступеня, хоча дипломів ще не прислали),” – каже Тетяна Пенц.

За словами Тетяни, в конкурсі “Битва жанрів ІІ” взяли участь 1099 учасників у різних жанрах.

«Приємним сюрпризом для нас стали оголошені результати, де і я, як солістка, і ансамбль “Джерело” у відповідних номінаціях стали Лауреатами 1 премії,» – відзначає Тетяна Пенц.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ITV