За розбещення малолітньої здолбунівчанин перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом

Чоловік надсилав непристойні фото на телефон малолітній дівчині. Здолбунівчанин може провести за ґратами від п’яти до восьми років. 

Учора, 16 березня, відповідно до ухвали суду 22-річному здолбунівчанину, підозрюваному у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 156 КК України, обрано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

Нагадаємо, четвертого березня до поліції звернувся батько малолітньої дівчинки, що її розбещував 22-річний молодик, який надсилав непристойні фото на телефон через один із месенджерів.

Слідчі відділення поліції № 6 (м. Здолбунів) зібрали достатньо доказів для повідомлення жителю Здолбунова про підозру та підготували клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою із правом внесення застави. Втім, 22-річний підозрюваний, який своєї вини не визнає, перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. 

Санкція інкримінована здолбунівчанину статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. 

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області