Суд задовольнив клопотання Клеванської громади (ВІДЕО)

18.03.2021 10:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
На Рівненщині відбулося підготовче судове засідання у справі «КОЛОР С.І.М.». Суд задовольнив клопотання Клеванської селищної ради виступити третьою особою на боці Державної екологічної інспекції Поліського округу.
 
Про це повіомив голова підкомітету з питань антикорупційної політики в економічній сфері Комітету ВРУ, народний депутат України Роман Іванісов.
«Друзі, продовжую стежити і розповідати вам новини щодо порушення підприємством «КОЛОР С.І.М.» вимог чинного законодавства про охорону атмосферного повітря, які встановила Державна екологічна інспекція Поліського округу.
 
Я вже повідомляв, що за результатами перевірки інспекцією було подано судовий позов з вимогою часткового зупинення виробництва допоки не будуть виконані норми законодавства. Натомість, «КОЛОР С.І.М.» подало зустрічний позов на екоінспекцію. Учора відбулося підготовче судове засідання у цій справі. Суд задовольнив клопотання Клеванської селищної ради виступити третьою особою на боці Державної екологічної інспекції Поліського округу.
 
Представники Клеванської селищної ради чітко зазначили, що у даній справі порушуються права, свободи і інтереси жителів на екологічну безпеку. Тому ініціатива виступити на боці відповідача цілком відповідає і чинному законодавству, і здоровому глузду, насамперед.
 
Наразі у судовому засіданні перерва: надали можливість третій стороні ознайомитися з матеріалами справи.
Продовження засідання - 25 березня».
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews