Від коронавірусу вакцинувалися 2710 жителів Рівненщини

22.03.2021 15:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

З початку старту кампанії із вакцинації від COVID-19 на Рівненщині  проведено 2 710 щеплень.

Про це під час онлайн брифінгу повідомив перший заступник голови ОДА Сергій Подолін.

«З початку вакцинації на Рівненщині, 25 лютого, вакциновано 2710 жителів Рівненщини. Це медичні працівники 15-ти ковідних закладів охорони здоров’я, працівники екстренки, лабораторій, мобільних бригад та громадські діячі», - зазначив Сергій Подолін.

Вакцинація проводиться 9-ма мобільними бригадами.

Начальник управління охорони здоров’я ОДА Олег Вівсянник додав, що у черзі на вакцинацію в області перебуває більше 3 000 осіб, близько 500 з них - громадські діячі.

«Ні для кого не секрет, що тільки маючи достатньо потужний напружений колективний імунітет, ми зможемо подолати цю важку епідемію. Єдиний захист – це є вакцина. Наразі у Рівненській області в черзі записано понад 500 осіб, публічних людей, які готові пройти вакцинацію», - розповів Олег Вівсянник.

Вакцинують публічних людей відповідно до вимог наказу МОЗУ. Тобто, використовують щоденні залишки вакцини, щоб запобігти її утилізації і  використати усі дози, виділені для мешканців Рівненської області.

Нагадаємо, управління охорони здоров’я Рівненської ОДА розпочало формувати резервні списки бажаючих вакцинуватися на залишкові дози вакцини. Зареєструватися на вакцинацію можна за посиланням https://forms.gle/vENTrnmURcc3ssAx5

Прес-служба РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews