Відсьогодні Рівненщина у помаранчевій карантинній зоні

23.03.2021 09:59   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Рівненщина перейшла у нову помаранчеву епідеміологічну зону.

Про це повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль на своїй сторінці у Фейсбук.

«На сьогодні епідемічний поріг Рівненщини перевищений на 4,2%. Спостерігається тенденція і до погіршення інших критеріїв, визначених Кабміном. У зв’язку з цим вкотре наголошую: дотримуватись протиепідемічних норм дуже важливо. Від цього залежить, наскільки жорсткі карантинні обмеження діятимуть на нашій території», - зазначив очільник області.

За його словами, вже найближчим часом планується термінове засідання з питань ТЕБ та НС, аби скоординувати дії усіх причетних служб.

Тому вкотре закликаємо дотримуватися маскового режиму та правил гігієни. А також записуватися на вакцинацію від COVID-19 - https://forms.gle/vENTrnmURcc3ssAx5.

Нагадаємо:

  • «Помаранчевий» – попереджувальний рівень, який свідчить про ускладнення епідемічної ситуації в регіоні та може призвести до запровадження посилених обмежувальних протиепідемічних заходів.
  • На території регіонів, які ввійшли до «помаранчевої» зони, діють ті ж карантинні обмеження, що і на «жовтому» рівні. Тобто дозволяється проведення культурних і спортивних заходів, робота ресторанів, кафе, барів та їдалень до 24:00, а також басейнів, спортзалів і фітнес-центрів.
  • Проте паралельно запроваджуються посилені заходи контролю за дотриманням протиепідемічних, а органам місцевого самоврядування дозволяється вводити за потреби на окремих територіях додаткові обмеження.

Прес-служба РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews