Посадовці продовжують шукати компроміс щодо дороги «Устилуг - Луцьк - Рівне»

25.03.2021 15:36   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Сьогодні за участі голови Укравтодору Олександра Кубракова відбулася чергова зустріч у Києві. Посадовці продовжують пошук шляхів вирішення проблеми, яка склалася у зв‘язку з останнім корегуванням проекту будівництва ділянки дороги на шляху до сіл Обарів, Карпилівка і Ставки, що у Городоцькій громаді Рівненського району.
«Нагадаю, перша ініційована мною зустріч відбулася 11 березня, тоді головою Укравтодору було поставлене завдання перед Службою автомобільних доріг у Рівненській області розібратися в ситуації. Одразу ж після цього відбулася нарада на рівні області за участі представників громади, де вони висловили свої вимоги.
 
На місце будівництва приїжджав представник проектної організації, разом з місцевими депутатами було обговорено можливості корегування проекту, - повідомив голова підкомітету з питань антикорупційної політики в економічній сфері Комітету ВРУ, народний депутат України Роман Іванісов. - На сьогодні Укравтодором запропоновано два варіанти, максимально наближені до потреб жителів Городоцької ОТГ.
 
Протягом найближчих двох тижнів ці варіанти будуть опрацьовані з урахуванням усіх особливостей будівництва, і, сподіваюсь, що ми вийдемо на якесь оптимальне для жителів громади рішення. Щиро вдячний представникам Укравтодору за небайдужість до потреб людей, а представникам громади - за активну життєву позицію».
null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews