У Рівненській області чоловік зґвалтував 14-річну дівчину напередодні дня народження

11.04.2021 08:05   Джерело: lviv.depo.ua
Опубліковано : Рівненський Новинар

У Рівненській області чоловік зґвалтував неповнолітню дівчину напередодні дня народження. Про це Depo.Львів повідомили у прокуратурі Рівненської області.

Подія трапилась у червні 2019 року. Напередодні свого дня народження, тоді ще 18-річний юнак, без добровільної згоди та всупереч волі неповнолітньої дівчини, зґвалтував її. У суді зловмисник, задля уникнення кримінальної відповідальності, давав різні свідчення та розповідав, що між ним та 14-річною потерпілою справді був статевий контакт, але за добровільної згоди та з волі потерпілої особи. Однак, причетність юнака до зґвалтування неповнолітньої дівчини підтверджено сукупністю зібраних та досліджених у суді доказів.

У грудні 2020 року колегія суддів Здолбунівського районного суду визнала винним обвинуваченого і засудила до 7 років позбавлення волі.

Волинський апеляційний суд, перевіривши вирок в межах  апеляційної скарги та заслухавши доводи прокурора, рішення Здолбунівського районного суду залишив без змін, а апеляційну скаргу захисника – без задоволення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: lviv.depo.ua