Рівняни долучилися до глобальної екологічної акції «Озеленення планети»

12.04.2021 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Рівняни долучилися до глобальної екологічної акції «Озеленення планети», яка цьогоріч проходить 10 квітня у понад 100 країнах світу.
 
У рамках екологічної ініціативи організатори планують висадити понад 1 мільйон дерев за добу у 100 країнах світу. Лише впродовж дня, за попередніми підрахунками, кількість насаджень досягла 250 тисяч. Подібна ініціатива в Україні проходить не перший рік. Цьогоріч до акції традиційно долучилися посадовці.
«Долучився до глобальної екологічної акції «Озеленення планети», яка цьогоріч проходить 10 квітня у понад 100 країнах світу. В Україні, зокрема, висаджуємо 1 млн дерев за добу в рамках національного проекту «Озеленення України» з метою відновлення екосистеми нашої країни.
Звісно, що я не міг не долучитися до цього проекту. Як народний депутат від Рівненщини постійно стикаюся зі зверненнями від виборців щодо екологічних проблем: недобросовісна діяльність хімічних підприємств на території округу, забруднення підприємствами водойм і повітря, незаконна вирубка рівненських лісів тощо. Завжди намагаюсь допомогти людям вирішити проблеми, розірвати це місцеве корупційне коло, яке знищує екосистему регіону.
 
Разом з цим, сьогодні зробив ще один внесок у покращення екологічного стану рівненського краю - подарував чудову сакуру, яку за допомоги мого помічника Катерини Євушко висадили у парку Шевченка в м.Рівне.
 Дякую проекту «Озеленення України» за можливість взяти участь у такій корисній справі і всім, хто в цей день працює над оздоровленням «легенів» нашої планети», - розповів голова підкомітету з питань антикорупційної політики в економічній сфері Комітету ВРУ з питань антикорупційної політики, народний депутат України Роман Іванісов.
Відтепер не тільки в Рівному, але й у різних місцях області ростимуть нові дерева, що, безперечно, позитивно вплине на екосистему Рівненщини, вважають ініціатори акції.
 
null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет
 
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews