Представники департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації у Рокитному

18.04.2021 17:05   Джерело: Рокитнівська селищна рада
Опубліковано : Рівненський Новинар

Радник голови Рівненської ОДА з питань будівництва Віталій Кардаш та в.о. директора департаменту з питань будівництва та архітектури Андрій Ярусевич особисто перевірили виконані та обговорили заплановані роботи з реконструкції приймального відділення терапевтичного корпусу Рокитнівської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування.

Приймальне відділення з окремим заїздом для автомобілів швидкої буде оснащене рентгенівським діагностичним комплексом, ізоляторм-оглядовою та вбиральнею для маломобільних груп населення. Вже до 1 червня приміщення планують ввести в експлуатацію.

Разом з тим, з ініціативи селищного голови Григорія Таргонського, гості з Рівного оглянули хід будівельних робіт на дорозі Сновидовичі – Остки – Будки-Сновидовицькі. Голова ще раз привернув увагу до необхідності внесення змін до проєкту для встановлення нових водопропускних труб.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рокитнівська селищна рада